Ravintokeskus

Valmistamme terveellistä, maukasta ja turvallista ruokaa ravitsemussuositukset ja erikoisruokavaliot huomioiden.

Tarjoamme päivittäin noin tuhat ateriaa (aamupaloja, lounasta, välipalaa, päivällistä ja iltpalaa) Asiakkaitamme ovat koululaiset, päiväkodit ja ryhmäpäivähoitopaikat, toimintakeskus, palvelukodit sekä terveyskeskus.

 

Meillä on paljon myös  ateriapalveluasiakkaita, heille ateriat toimitetaan suoraan kotiovelle. Korona-aikana ateriapalvelu asiakkaiden määrä on ollut jonkin verran nousussa. 


Ravintokeskuksen ulkopuolisia asiakkaita ovat esimerkiksi Potma Oy sekä  terveyskeskuksen henkilökunta. Potma Oylle lounas kuljetetaan, mutta terveyskeskuksen henkilökunta käy ruokailemassa Floora -  lounasravintolassa. Flooraan ovat tervetulleita myös muutkin ulkopuoliset asiakkaat.  

Järjestämme myös tilauksesta tarjoilua asiakkaiden toiveiden mukaisesti esimerkiksi muistotilaisuuksiin, kokouksiin tai syntymäpäiväjuhliin. Pienimuotoiset kokoukset järjestyvät kahvituksen kanssa Floorassa, soittele ja sovi aika.

Ravintokeskus avoinna:
Ma - pe 06:00 -18:00

La - su 06:00 - 17:30

 
 

Valmistuskeittiö

keskuskeittio@pello.fi,  0407132753

Palveluesimies Sari Jurva

sari.jurva@pello.fi, 040 519 5222

Ruokalistat:
 

Pesula- ja siivouspalvelut

Huolehdimme Pellon kunnan ja kuntakonsernin pesulapalveluiden toteuttamisesta, sekä kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaudesta ja viihtyisyydestä.

 

Pesula- ja siivouskohteisiin palvelukohteisiin kuuluvat muun muassa Pellon kunnan koulut, päiväkodit, terveyskeskus, kunnantalo, virastot sekä lähes kaikki kuntakonsernin yhtiöt.


Pesula- ja siivouspalvelut voivat myös tarjota pienessä määrin palveluja Pellon kuntalaisille ammattimaisesti tuotettuna sekä kustannustehokkaasti.

Pesulan aukioloaika

ma-pe 7:00 - 15:00

puh. 040-538 5537

Teollisuustie 2, Pello

Palveluesimies Kati Sirkka

kati.sirkka@pello.fi, 040 583 4656

 

Kiinteistö- ja rakentamispalvelut

Rakentamis- ja kiinteistöhoitopalveluiden tehtävänä on huolehtia Pellon kunnan ja kuntakonsernien kiinteistöjen ja tilojen kunnossa pitämisestä, huoltamisesta, korjaamisesta, sekä tarvittaessa myös pienessä määrin uuden rakentamista.

 

Rakentamis- ja kiinteistöhoitopalvelut vastaavat myös Pellon kunnan ja kunta konsernien kiinteistöjen ja pihojen kunnosta sekä ylläpidosta kuten lumien puhdistamisesta, liukkauden torjunnasta ja huoltokorjauksista.

 

Rakentamis- ja kiinteistöhoitopalvelut vastaavat myös Pellon liikuntapaikkojen kunnossapidosta kuten jää hallista, keskus- ja ulkokentästä, sekä kuntakeskuksen läheisyydessä olevista hiihtoladuista.

Palveluesimies Ilpo Ylisaukko-oja

ilpo.ylisaukko-oja@pello.fi, 0400 299 368

Voit ilmoittaa huoltopyynnöstä oheisella lomakkeella tai soittamalla seuraaviin numeroihin:

Huoltopyynnöt arkisin klo 7-16

040 578 8334

Päivystys työajan ulkopuolisina aikoina

0400 291 935